Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Mulassa de Tarragona organitza un taller d'escriptura i interpretació de versots amb l'actor Fermí Fernández

El taller es realitza els dies 23, 24, 30 i 31 de juliol, al local de la Mulassa 

Aquest dissabte han començat el taller de versots amb el gran Fermí Fernández Aquest dissabte han començat el taller de versots amb el gran Fermí Fernández LA MULASSA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juliol 2022 18:19

El reconegut actor Fermí Fernández, integrant del Ball de Dames i Vells de Tarragona, compartirà els seus coneixements sobre escriptura i interpretació de versots, els dos darrers caps de setmana de juliol, en un taller organitzat per la Mulassa de Tarragona.

Les sessions tindran lloc els dissabtes 23 i 24 de juliol, i els diumenges 30 i 31 de juliol, de 10.30 h a 13.30 h, al local de la Mulassa (plaça Imperial Tarraco, 1). Des de l’associació es mostren «entusiasmats per poder comptar amb l’experiència i el mestratge de Fermí Fernández».

El taller és obert a la ciutadania, que s’hi pot apuntar enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El preu total és de 35 euros per a socis i 50 euros per a no socis. L’entitat adverteix que les places són limitades i que en queden poques disponibles.

35è aniversari de la recuperació de la Mulassa

L’activitat s’emmarca en el conjunt d’actes que l’associació té previst de celebrar entre 2022 i 2023 per commemorar el 35è aniversari de la recuperació històrica de la Mulassa i el 5è del ball parlat de la Sebastiana del Castillo.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la conselleria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, l’Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: