Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals torna a omplir-se aquest estiu de música, visites i tastos de vins

Visites guiades i teatralitzades, l'activitat 'Mar de Sons i Vi', les noves rutes per Sant Salvador i el cicle 'Música als Jardins' són algunes de les propostes

Una de les activitats destacades de la programació d’estiu del museu, és el cicle 'Música als Jardins' Una de les activitats destacades de la programació d’estiu del museu, és el cicle 'Música als Jardins' MUSEU PAU CASALS
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juliol 2022 17:57

Un any més arriben les activitats d’estiu al Museu Pau Casals del Vendrell, coincidint amb la recent reobertura del museu, després del seu tancament al 2021 per obres de rehabilitació arquitectònica i reforma museogràfica.

Donaran el tret de sortida a la programació d’enguany les visites guiades tots els diumenges, des del 24 de juliol al 28 d’agost, on es tindrà l’oportunitat de visitar el nou museu recentment inaugurat, i endinsar-se a la vida i obra de Pau Casals de la mà dels nostres guies.

Visites teatralitzades

Enguany també reprenem les visites teatralitzades els divendres 29 de juliol, 12 i 26 d’agost amb en Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Una visita pensada per tots els públics que ens apropa a la història de Sant Salvador i a la vida més quotidiana de Pau Casals i que acaba al jardí del museu amb una copa de cava Jané Ventura.

El concert solidari

Tot seguit, el dissabte 30 de juliol a les 20h, serà el torn de l’orquestra de joves de 'Vozes', una orquestra simfònica formada per una vuitantena de nois i noies que oferirà un Concert Solidari al jardí del museu. El projecte “Vozes, música para la integración”, dirigit pel músic veneçolà Pablo González neix l’any 2004 al barri de Gràcia de Barcelona amb la voluntat de donar una oportunitat musical a nens i nenes fills de famílies amb pocs recursos econòmics, inspirant-se en el famós Sistema Nacional d’Orquestres Juvenils i Infantils de Venezuela, un projecte d’alfabetització musical en el qual es va formar el mateix director.

'Mar de Sons i Vi'

Per altra banda, els divendres 5 i 19 d’agost es durà a terme l’activitat 'Mar de Sons i Vi', que comença amb la visita al museu i acaba al jardí fent un tast de vins i cava DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura, tot escoltant una petita audició de violoncel, instrument icona del músic català.

'Música als Jardins'

Una de les activitats destacades de la programació d’estiu del museu, és el cicle 'Música als Jardins', que tindrà lloc els dissabtes 6, 12, 20 i 27 d’agost. Els jardins del museu es tornaran a omplir de música cada dissabte d’agost, a les 19:30h, amb un total de 4 formacions musicals: Barcelona Rock Strings, Parra Quartet, Les Baules i Quartet Vela.

La nova Ruta de Sant Salvador

A més a més, enguany s’incorpora dins de les activitats d’estiu la Ruta de Sant Salvador, els dimarts 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost, on, de la mà dels guies, es podrà conèixer i descobrir els racons més emblemàtics del barri marítim, la seva història i la vinculació amb Pau Casals i altres personalitats.

Podeu consultar tota la programació a la nostra web i també descarregar-vos el fullet d’activitats d’estiu en línia.

Venta d’entrades

Totes les activitats d’estiu tenen aforament limitat i és necessari treure entrades prèviament a través de la seva compra mitjançant del següent enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org.

Per a més informació o consultes poden trucar al telèfon 977 68 42 76 o enviar un c/e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Horari d’estiu

Del 24 de juny a l’11 de setembre:

Dimarts a dissabte: 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.00 h.
Diumenge i festius: 10.00 a 14.00 h
Dilluns tancat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: