Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mariona Escoda, la guanyadora d''Eufòria', signa el contracte amb la discogràfica Música Global

Un dels premis per a la cantant vallenca, com a vencedora del talent show de TV3, ha estat signar un contracte per iniciar una carrera artística professional

Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria i Salvador Cufí, president de Música Global Discogràfica Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria i Salvador Cufí, president de Música Global Discogràfica MÚSICA GLOBAL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Juliol 2022 08:22

Mariona Escoda, la guanyadora de la primera edició d'"Eufòria", el talent show que ha estat un gran èxit a TV3, ja ha signat el contracte discogràfic per iniciar la seva carrera professional amb la discogràfica catalana Música Global.

El talent show atorgava com a premis al guanyador o guanyadora un contracte discogràfic i de management, participar dins el disc de 'La Marató' d’enguany i cantar la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Radio al costat de Miki Núñez.

Ara, la Mariona, la guanyadora del concurs, que va actuar en els dos concerts que van tenir lloc el passat cap de setmana al Palau Sant Jordi, i que van ser tot un èxit, és una de les promeses de la música catalana, i comença aquest camí de la mà del segell gironí, tant a nivell discogràfic com de management.

A la Mariona ja se l’ha pogut sentir cantant al costat de Miki Núñez “Llums de mitjanit”, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

La cantant vallenca està impacient i plena d’il·lusió per poder compartir amb els seus seguidors i seguidores el nou material musical en el que està treballant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: