Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de la Mare de Déu del Carme arriba aquest dissabte al Barri Marítim d'Altafulla

Cap a les 20h, està prevista l'arribada per mar de la Mare de Déu al Club Marítim i s'iniciarà la processó cap a l'Església de Santa Maria

Imatge d'arxiu de l'arribada de la Mare de Déu del Carme a Baix a Mar, a Altafulla Imatge d'arxiu de l'arribada de la Mare de Déu del Carme a Baix a Mar, a Altafulla FRAME TAC 12 / ARXIU
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Juliol 2022 12:59

La Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors i mariners, arriba aquest dissabte16 de juliol al Barri Marítim d'Altafulla, a partir de les 20 hores. La Mare de Déu arribarà per mar al Club Marítim, posteriorment es farà la processó cap a l'Església de Santa Maria, on s'interpretarà el cant de la Salve i escapularis i es podrà gaudir de l'actuació del Grup Gaià Gospel.

Es tracta d'un dels actes més solemnes del calendari d'estiu a Altafulla i que es desenvolupa principalment a Baix a Mar. Els actes estan organitzats per la Parròquia de Sant Martí, i hi col·laboren el Club Marítim d'Altafulla i l'Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: