Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juliol Cultural amb circ i música al Convent del Carme de Valls

Els cicles 'Juliol Circense' i 'En Viu' portaran espectacles i concerts en aquest espai patrimonial durant set jornades

Sofia Demicheli, Veronica Capozzoli i Linda de Berardinis inauguraran el cicle 'Juliol Circense' aquest dimarts amb l'espectacle 'Trenzadas' Sofia Demicheli, Veronica Capozzoli i Linda de Berardinis inauguraran el cicle 'Juliol Circense' aquest dimarts amb l'espectacle 'Trenzadas' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Juliol 2022 23:59

La Xarxa de Cultura de Valls organitza un any més un juliol ple de cultura i ho fa amb els cicles 'Juliol Circense' i 'En Viu', que es podran gaudir al Claustre del Convent del Carme. Primer serà el torn del circ amb la programació del Juliol Circense que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol. Mentre que la música del cicle 'En Viu' arribarà el 19, 20, 21 i 22 de juliol.

Juliol Circense

El 'Juliol Circense' és el cicle cultural d’estiu cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret. En aquesta edició els espectacles que pujaran a l’escenari del Claustre del Convent del Carme, a les 22 hores i amb accés lliure, són: 'Trenzadas', de Sofia Demicheli, Veronica Capozzoli i Linda de Berardinis (12 de juliol); 'El gran final', de Bucraá Circus (13 de juliol), i 'The legend', de El Gran Dimitri (14 juliol).  

En Viu

Per altra banda, el Claustre del Convent del Carme també acollirà les propostes musicals del cicle 'En Viu', acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 19 al 22 de juliol, també a les 22 hores i amb accés lliure. Excepte l’espectacle del divendres, que començarà a les 19 hores i s’haurà d’adquirir una entrada de 5 euros que també inclou un tast de vins. Els espectacles que s’hi desenvoluparan són: Elena Gadel i Marta Robles amb el concert 'Les dones de la meva vida' (19 de juliol); Arribar i Ploure presentaran 'Concert Dramàtic' (20 de juliol); Joan Reig portarà l’espectacle 'Bagatzem' (21 de juliol), i l’actuació de Cristina Español i Eva Cabanes (22 de juliol). 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: