Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova edició del Festival Pianissimo a Torredembarra

El certamen tindrà lloc del 12 al 17 de juliol, a l’Espai Cultural Sala del Mar, excepte el darrer concert de piano que tindrà lloc al Pati del Castell

Aquesta tarda, prèviament, s'ha dut a terme una classe magistral amb Vladimir Viardo Aquesta tarda, prèviament, s'ha dut a terme una classe magistral amb Vladimir Viardo CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Juliol 2022 21:52

L’Associació Pianissimo, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, ha organitzat una nova edició del Festival Pianissimo que tindrà lloc del 12 al 17 de juliol, a l’Espai Cultural Sala del Mar, excepte el darrer concert de piano que tindrà lloc al Pati del Castell. Aquesta tarda, prèviament, s'ha dut a terme una classe magistral amb Vladimir Viardo.

El programa del festival

12 de juliol, a les 20.30 h: Hanxi Huang i Miquel Carr
13 de juliol, ales 20.30 h: Pau Vendrell
14 de juliol, a les 20.30 h: Xavi Ricarte
15 de juliol, a les 20.30 h: Fedor Veselov
17 de juliol, a les 20.30 h: Vladimir Viardo

El preu de l’entrada general és de 10 € i 7 € el preu reduït. Es poden adquirir mitja hora abans de cada concert o reservar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: