Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per inscriure's al 'Jovestiu 2022' del Vendrell

Les inscripcions per als tallers d'estiu per a joves de 10 a 16 anys es poden fer fins al 4 de juliol

Les activitats aquàtiques figuren entre les propostes més atractives del programa 'Jovestiu' Les activitats aquàtiques figuren entre les propostes més atractives del programa 'Jovestiu' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 00:16

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell i el Departament d’Educació de la Generalitat posen en marxa, a través del Pla Educatiu d’Entorn, la segona edició del 'JOVESTIU', un programa d’activitats per als nois i noies d’entre 10 i 16 anys dins el programa d’estiu enriquit. L’estiu passat van passar per aquest programa més de 70 joves del Vendrell i comarca, i per això, donat l’èxit de l’estiu passat s’ha tornat a fer una altra edició repetint els tallers que van tenir més èxit i programant-ne més perquè hi hagi més varietat.

Són tallers diversos i interessants perquè els i les joves aprofitin l’estiu de manera diferent, visquin experiències noves, aprenentatges enriquidors, socialització, activitat física, noves amistats.

Són activitats de curta durada amb horaris i dies diferents, per si en volen fer més d’un; i molt econòmics, només 5 € cadascun, per tal que tothom hi pugui accedir.

Les inscripcions es poden fer, des del 17 de juny al 4 de juliol, tot i que alguns comencen el 27 de juny. Serà per rigorós ordre d’inscripció, que es podrà fer al formulari que està penjat a la web del Pla Educatiu d’Entorn:

Accediu al formulari

El pagament de 5 € s'ha d'efectuar al número de conte de projecte "Fem Pinya" dels Nens del Vendrell com a donatiu per als seus projectes socials que sempre van adreçats als infants i joves del Vendrell o comarca.

Les excursions a la natura

Coves, fonts, cims i animals nocturns

Sortida 1: Divendres 1 de juliol. Sortida nocturna a les madrigueres: ratpenats i fauna nocturna. (19h-22h)
Sortida 2: Divendres 8 de juliol. Ruta fins la cova de Vallmajor (16.30h-21.30h)
Sortida 3: Divendres 15 de juliol. Ruta fins al cim del Montmell (16.30h-21.30h)
Sortida 4: Divendres 22 de juliol. Les fonts i les basses i el paisatge agrícola del Baix Penedès (16.30h-21.30h)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: