Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell recupera la Festa de la Granja de dos dies

Concerts, escape room a l’aire lliure o inflables per a la canalla són només algunes de les propostes que hi haurà l’1 i 2 de juliol a la Granja dels Frares

Imatge d'arxiu del Sopar a la fresca de la 'Festa de la Granja' Imatge d'arxiu del Sopar a la fresca de la 'Festa de la Granja' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 01:17

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell recupera, aquest 2022, la tradicional Festa de la Granja de dos dies. Encara que l’any passat se’n va fer una versió reduïda, enguany tornen dues jornades plenes d’activitats que, com és habitual, serveixen per donar el tret de sortida al calendari festiu estiuenc del municipi.

La festa començarà aquest divendres 1 de juliol, a les 20 hores, amb una excursió fins a la Granja dels Frares i un sopar de carmanyola en arribar allà. Un sopar que cal reservar, el preu és de 2 € i inclou aigua i coca de recapte. A més, a les 23 hores, hi haurà concert amb el grup Músics de carrer – Tribut a Txarango, per amenitzar la vetllada.

Ja dissabte 2 de juliol, trencaran el gel l’escape room “SOS Planeta Terra” i diverses atraccions inflables, tot plegat a partir de les 18.30 hores. A les 20 hores es farà missa a l’ermita, i a les 20.30 hores el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix agafarà el protagonisme. A les 21.30 hores serà el moment del 'Sopar a la fresca', amb pa amb tomàquet i embotit, gelat, aigua i vi. Els tiquets pel sopar costen 6 €, la fiança de neteja de la taula, 1 €, i les cadires de la canalla, 2 €. A les 23 hores, Agustín Aspa y su grupo Habana posaran música a la nit.

“Creiem que tothom té moltes ganes d’una Festa de la Granja com les de sempre”, apunten les dues regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas, “per això recuperem les propostes de sempre i mantenim l’escape room, com l’any passat, que va ser un èxit i va agradar molt a tothom”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: