Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Doble presentació del Premi Òmnium a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra

Joan-Lluís Lluís presentarà la novel·la 'Junil a les terres dels bàrbars', aquest divendres a Vilaverd, i, dimarts vinent, a Santa Coloma de Queralt

L'escriptor nordcatalà Joan-Lluís Lluís L'escriptor nordcatalà Joan-Lluís Lluís CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 00:32

Aquest inici de juliol, l'escriptor nordcatalà Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963)  presentarà, per partida doble, l’obra guanyadora del Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any 2021. Aquest divendres 1 de juliol, Vilaverd acollirà la primera presentació, a la plaça Catalunya, a càrrec de Quim Queralt.

El proper dimarts 5 de juliol serà el torn de Santa Coloma de Queralt, amb la presentació a càrrec de Jordi Gras Escardó i amb la col·laboració del Club de Lectura de Santa Coloma de Queralt. Ambdues presentacions seran a les 19:30h.

Els actes estan organitzats per Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra.

L'obra

Per haver aconseguit “atrapar el lector des de la primera línia” amb un relat que és, alhora, una rondalla explicada de manera aparentment senzilla i transparent. Un llibre "de viatges amb personatges que apareixen i desapareixen", ambientada en l'època de l'Imperi romà, i que s'explica a partir d'un narrador "lliure i contemporani" que permet "entrar i sortir de la història, ensenyar les bambolines de la narració i fer prendre consciència als lectors que si algú pensa alguna cosa que li agradaria que li hagués passat i l'explica com si ho hagués fet, no tan sols s'ho passarà bé el narrador sinó també el públic lector".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: