Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca presenta la programació estiuenca de Joventut

Les activitats, que tindran lloc a l'Espai Jove, estan programades des del 28 de juny fins al proper 28 de juliol

Imatge d'arxiu de L'Espai Jove de Vila-seca Imatge d'arxiu de L'Espai Jove de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Juny 2022 18:48

L'Ajuntament de Vila-seca ha organitzat diverses activitats dirigides als joves de Vila-seca, que tindran lloc a l’Espai Jove. Les activitats, coordinades des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, estan programades des del 28 de juny fins al proper 28 de juliol, amb l’objectiu de promoure un espai d’oci, coneixement i convivència a través de diferents disciplines artístiques per al jovent del municipi d’entre 12 i 30 anys.

Durant els dies 28, 29 i 30 de juny, els joves commemoraran el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, amb diferents activitats, com un Taller de fotografia creativa: Instants amb orgull!, un taller de disseny de clauers: En clau d’orgull! i una tarda de QUIZZ PRIDE: Quant saps sobre l’orgull?.

Durant el mes de juliol, totes les tardes dels dimarts, els joves podran trobar l’Aula de jocs a l’Espai Jove, on podran gaudir d’un joc de taula o un joc de col·laboració. A banda, cada setmana hi haurà oferta de diferents tallers i activitats: Taller de DJ de dues sessions el dia 6 i 7 de juliol; Taller de collage el dia 13 de juliol; Taller de disseny d’accessori de roba, el dia 14 de juliol; Taller de Zumba el dia 20 de juliol; Masterclass de K-Pop el dia 21 de juliol i Tallers de cuina el dia 27 i 28 de juliol.

Les inscripcions a les activitats es podran fer a través de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; enviant un missatge privat a l’Instagram de l’espai jove @espaijovevilaseca; o presencialment al PIJ de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 h o a l'Espai Jove de dimarts a dijous de 17.00 a 19.30 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: