Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estiu d'activitats familiars per descobrir la història i el patrimoni cultural de Coma-ruga

Les activitats són un taller infantil de creació de mosaics, una gimcana familiar, uns puzles gegants i un espai d'experimentació per a la canalla

Una de les activitats programades és la confecció de dos puzles gegants inspirats en els mosaics de l’artista Santiago Padrós Una de les activitats programades és la confecció de dos puzles gegants inspirats en els mosaics de l’artista Santiago Padrós CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 24 Juny 2022 14:53

L'Ajuntament del Vendrell programa aquest estiu una sèrie d'activitats per descobrir en família la història i el patrimoni cultural de Coma-ruga.

En el marc del projecte FEDER, es presenta una proposta d'activitats culturals gratuïtes per a públic infantil i familiar al barri marítim.

Les activitats, que es programaran a la Pl. Germans Trillas aquests mesos d’estiu, seran:

· Un taller infantil de creació de mosaics 

· Una gimcana familiar per descobrir la història de Coma-ruga.

· La confecció de dos puzles gegants inspirats en els mosaics de l’artista Santiago Padrós.

· Un espai d’experimentació per a nens d’1 a 5 anys, on la canalla podrà jugar amb textures i colors diferents que els apropi a l’art del mosaic.

Amb aquesta programació, es pretén donar a conèixer la història i el patrimoni cultural de Coma-ruga, prenent l'art del mosaic com a eix vertebrador.

Aquestes activitats es programaran els caps de setmana i períodes de vacances escolars de l'any 2022. L’objectiu és aconseguir arribar a tot el públic infantil i familiar, amb propostes variades i de diferents metodologies per poder apropar la cultura i el patrimoni a residents i visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: