Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover celebrarà Sant Joan a l'aparcament de l'Església amb foc, sopar de carmanyola i DJ

Els actes arrenquen aquest dijous a les 19:30h, amb l’arribada de la Flama del Canigó, amb el Ball de Diables Bruixots d’Alcover i els Diablons d’Alcover

Els actes arrenquen aquest dijous a les 19:30h, amb l’arribada de la Flama del Canigó, amb el Ball de Diables Bruixots d’Alcover i els Diablons d’Alcover Els actes arrenquen aquest dijous a les 19:30h, amb l’arribada de la Flama del Canigó, amb el Ball de Diables Bruixots d’Alcover i els Diablons d’Alcover AJUNTAMENT D'ALCOVER
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 23 Juny 2022 13:41

L’aparcament de l’església Nova serà l'escenari, per primer cop, de les activitats centrades en la revetlla de Sant Joan a Alcover, aquest dijous 23 de juny. Els actes donaran el tret de sortida a les 19:30h, amb l’arribada de la Flama del Canigó a càrrec del Ball de Diables Bruixots d’Alcover i els Diablons d’Alcover. Tot seguit, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama i la lectura sàtira, i un cop finalitzades, es farà l'encesa de la foguera.

A les 21h, es durà a terme el sopar de carmanyola amb inscripció prèvia al web www.alcover.cat. La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any, a partir de les 22h, amb l'actuació de Dj Phryso.

El Sant Joan alcoverenc està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Ball de Diables Bruixots d'Alcover i els Diablons d'Alcover.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: