Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castellvell del Camp, a punt per l'arribada de la Flama del Canigó de Sant Joan

El 23 de juny també es recupera el Sopar popular a la Pista Poliesportiva i el Ball amb l'Orquestra Quartet Parfills

Imatge d'arxiu de la recollida de la Flama del Canigó, l'any passat, al Santuari de Misericòrdia de Reus Imatge d'arxiu de la recollida de la Flama del Canigó, l'any passat, al Santuari de Misericòrdia de Reus AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Juny 2022 11:42

Amb motiu de la celebració de Sant Joan, Diada Nacional dels Països Catalans, Castellvell del Camp viurà amb plena normalitat l'arribada de la Flama del Canigó, després de dos anys en què l'acte es va haver d'adaptar-se a la situació pandèmica del moment. Com és tradició, el proper 23 de juny, a les 19:00 h, s'organitza la trobada al Clot de la Pedrera (Camí del Rec, darrere de Santa Anna) per anar a buscar la flama a Reus, a la plaça de la Llibertat.

Posteriorment, s'encendrà la foguera amb l'actuació dels diables Banyuts de Castellvell a la zona del camp de bitlles, a l'avinguda President Companys. Fa dos anys i degut a la pandèmia, es va traslladar la foguera, des del camp de futbol vell fins a l'actual localització al camp de bitlles, un espai que ara ja s'ha consolidat com un lloc més ample i amb facilitat d'aparcament.

                     Imatge d'arxiu de la foguera de Sant Joan del 2020, a Castellvell del Camp:

 Foguera Castellvell Sant Joan 2020

L'Ajuntament de Castellvell del Camp també recupera per la Nit de Sant Joan el tradicional Sopar popular, que tindrà lloc a les 21:30h, a la Pista Poliesportiva. Hi haurà el menú adult (18 e), que inclou tortellinis de ricotta i espinacs a la tartufata, llomillet ibèric amb ceps, panet, gelat vi i aigua; i el menú infantil (10 e), amb macarrons a la bolonyesa, fingers de pollastre amb patates, gelat i refresc.

A continuació, a les 23:30h, es podrà gaudir del Ball amb l'Orquestra Quartet Parfills.

Venda de tiquets

Els tiquets del sopar es podran adquirir als següents punts de venda: Ajuntament (10 a 14h), Tu Super i bar La Caseta de les Piscines. Podeu comprar els tiquets fins aquest dimarts 21 de juny. També es vendrà la coca de Sant Joan i el cava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: