Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FiM Vila-seca obre la convocatòria de propostes artístiques per a l’edició 2023

La fira de música emergent i familiar celebrarà la seva propera edició del 4 al 7 de maig de 2023

Imatge d'arxiu d'un concert de la FiM de VIla-seca 2021 Imatge d'arxiu d'un concert de la FiM de VIla-seca 2021 ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Juny 2022 21:18

Fins al proper 9 de novembre està oberta la convocatòria artística per participar a la FiM Vila-seca, fira de música emergent i familiar 2023.

La FiM, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca celebrarà la seva propera edició del 4 al 7 de maig de 2023. L’objectiu és consolidar-se com a aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Convocatòria artística

El període d’inscripció de propostes artístiques finalitza el 9 d’octubre de 2022. Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.cat, on també s’hi poden trobar les indicacions d’inscripció artística.

La convocatòria està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; les companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar.

La selecció tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català. En la secció de música familiar i per a tots els públics es poden presentar també propostes procedents d’altres territoris de l’Estat espanyol. Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma.

Pel que fa a les propostes emergents, tenir treballs discogràfics publicats o manàger no exclou de la participació a la fira.

La selecció final, que es comunicarà a les propostes escollides a finals de febrer del 2023, tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la FiM, en termes d’estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d’artistes amb diversitat funcional.

La persona encarregada de realitzar la selecció artística final serà Marti Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: