Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Sang i llegenda', un recorregut per la crònica negra de Sarral

Un total de 130 persones van participar en la visita guiada els dies 27 i 28 de maig

L'historiador de l'art i museòleg Damià Amorós va conduir la visita guiada 'Sang i llegenda' a Sarral L'historiador de l'art i museòleg Damià Amorós va conduir la visita guiada 'Sang i llegenda' a Sarral CCCB
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Juny 2022 22:10

Prop de 130 persones van partcipar en la visita guiada 'Sang i llegenda', que es va dur a terme a Sarral a càrrec de l'historiador d'art i museòleg, Damià Amorós. Es van dur a terme tres torns nocturns, dos el divendres 27 i un el dissabte, 28 de maig.

La visita, organitzades per l'Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, es va realitzar en diferents carrers de Sarral i es van explicar diferents successos tèrbols i aterridors que van tenir lloc al poble, entre els quals algun suïcidi, algun crim i altres cròniques negres del tombant de segle XIX al XX.

Sang i Llegenda a Sarral

La majoria de participants eren de Sarral, però també s'hi van acostar veïns i veïnes de Montblanc, l'Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Solivella i Barcelona, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: