Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estiu Jove del Morell presenta quatre tallers gratuïts

Les activitats tindran lloc durant el mes de juliol, i les inscripcions es poden fer fins al 28 de juny

El primer serà un taller de defensa personal a càrrec del Club Dojo Tarragona, que tindrà lloc els dies 5 i 7 de juliol El primer serà un taller de defensa personal a càrrec del Club Dojo Tarragona, que tindrà lloc els dies 5 i 7 de juliol ARXUI / CLUB JUDO DOJO TARRACO
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Juny 2022 14:35

Un taller de defensa personal, un de vídeo i fotografia, un de novesformes de violència masclista i una festa final són les activitats que conformen el programa de tallers de l’Estiu Jove. Es tracta d’una proposta impulsada conjuntament des de les regidories de Benestar i Joventut de l’Ajuntament del Morell, adreçada a morellenques i morellencs d’entre 12 i 18 anys.

“La idea és que en aquesta etapa, en què ja són grans per al casal d’estiu, aquestes noies i nois tinguin un espai on passar-ho bé”, indica la regidora de Benestar, M. Jesús Valldosera. Així, “hem preparat uns tallers sobre unes temàtiques que pensem que són interessants i amb els quals també poden adquirir coneixements per al seu dia a dia”, afegeix la regidora de Joventut, Rosa Sánchez.

El primer serà un taller de defensa personal a càrrec del Club Dojo Tarragona, que tindrà lloc els dies 5 i 7 de juliol. Els dies 12, 14, 19 i 21 de juliol arribarà el torn del vídeo i la fotografia, una proposta de la qual s’encarregarà Fundació En Xarxa. El Col·lectiu Fridas serà qui dinamitzarà un taller de noves formes de violència masclista en el context 3.0, el 26 de juliol. I, per acabar, el 28 de juliol hi haurà una party musical amb Àtic Educació.

Tots els tallers són gratuïts i les places són limitades a 20 alumnes per proposta. Les inscripcions es poden fer al Centre Cultural del municipi, de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, fins al 28 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: