Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Trobada de Puntaires a l'Hospitalet de l'Infant

La plaça Catalunya aplegarà prop de 150 persones de Catalunya i l'Aragó

La plaça Catalunya acollirà la Trobada de Puntaires de l’Hospitalet de l’Infant La plaça Catalunya acollirà la Trobada de Puntaires de l’Hospitalet de l’Infant AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Juny 2022 18:36

Unes 150 persones d’arreu de Catalunya i de l’Aragó participaran aquest diumenge 19 de juny en la 26a Trobada de Puntaires de l’Hospitalet de l’Infant, segons preveu el Grup de Dones Blanca d’Anjou.

Aquesta entitat local és la que organitza cada any la trobada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a la Plaça Catalunya (els anys 2020 i 2021 no va poder fer-ho, a causa de la pandèmia de la Covid-19).

En aquest escenari, de les 10 a les 13 hores, s’hi concentraran les persones participants, per mostrar com dominen la tècnica manual de teixir, coneguda com punta de coixí; i ensenyar els seus treballs al públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: