Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Barri del Port finalment tindrà doble revetlla de Sant Joan

Els organitzadors han acordat amb l'Ajuntament de Tarragona que hi haurà un escenari a la plaça dels Carros i un altre al carrer Rebolledo

Imatge d'arxiu d'una revetlla de Sant Joan a la plaça dels Carros Imatge d'arxiu d'una revetlla de Sant Joan a la plaça dels Carros BLOG BARRI DEL PORT
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Juny 2022 21:41

Representants de l'AVV del Port, l'Associació d'Empresaris Baixa TGN i de l'Ajuntament de Tarragona s'han reunit aquest dijous al migdia, després de l'anunci fet pels organitzadors de cancel·lar la celebració de la Revetlla de Sant Joan a la plaça dels Carros per haver rebut un decret denegant una segona revetlla que s'havia sol·licitat al carrer Rebolledo. 

Finalment, les diverses parts reunides han arribat a l'acord de tirar endavant amb la celebració de la festivitat de Sant Joan 2022 al Barri del Port amb doble escenari, la nit del 23, a les 23h, al carrer Rebolledo d'una banda i a la plaça dels Carros, per altra, on a les 21.30h prèviament també hi haurà sopar a la fresca. Qui vulgui pot portar taules, cadires i sopar de casa.

Les entitats organitzadores celebren que "finalment hagi hagut una entesa, malauradament després d'anunciar mediàticament l'ànim de no dur a terme les activitats en mostra de desacord, tot i els incovencients o confusió que una i altra decisió pugui ocasionar envers la paricipació de públic". Els organitzadors esperen que l'anunci arribi al major nombre de ciutadania, que finalment sí podran gaduir de la festivitat a la Part Baixa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: