Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marina Rossell inicia el cicle musical 'Racons de Mar' del Port de Tarragona

Diferents espais emblemàtics del port acolliran activitats musicals i culturals durant els dies 17,18 i 19 de juny

Marina Rossell actuarà, aquest divendres 17 de juny, a les 20:30h, al rellotge solar del Port Tarragona Marina Rossell actuarà, aquest divendres 17 de juny, a les 20:30h, al rellotge solar del Port Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Juny 2022 19:38

Aquest divendres 17 de juny, a les 20:30h al rellotge solar del Port Tarragona, començarà la primera actuació del cicle cultural ‘Racons de ‘Mar’ organitzat pel Port i amb la col·laboració de la Marina Port Tarraco.

La primera actuació de la programació anirà a càrrec de la reconeguda cantant Marina Rossell i, al finalitzar aquest primer concert, l’espai exterior del Moll de Costa, concretament a les 21:30 hores, es transformarà en un escenari per acollir l’estrena de la peça ‘Caure és surar’ de la Jove Cia de dansa Sagardoy/Bravo resident al barri mariner del Serrallo.

'Racons de Mar'

'Racons de Mar' compta en total amb set accions en diferents entorns portuaris. Els entorns més emblemàtics i màgics de la façana marítima de Tarragona. El far de la Banya, el Moll de Costa, l’Escala Reial, les grues històriques del Moll de Costa i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco.

El dissabte 18 de juny, a les 19:00h, a l’esplanada on estan situades les grues històriques del Moll de Costa, serà el torn de Sara Roy, cantautora de temes potents i atrevits amb lletres inspirades en la mar. Roy a més de cantautora és periodista manresana.

A les 20:00 hores del mateix dissabte, al rellotge solar del Port, ens acompanyarà la música de Cesk Freixas, un dels cantautors més coneguts del nostre país. Fa més de 15 anys que l'artista penedesenc trepitja diferents escenaris dels Països Catalans caracteritzant-se per una cançó d’autor documentada i emocional.

Però el dissabte cultural continua, el Far de la Banya a les 21:30 h, es convertirà en un perfecte racó per acollir el concert de Marta Knight. Jove cantant de l’estil indie rock i folk amb melodies extraordinàries que li han valgut comparacions amb algunes de les grans veus com Lana del Rey o Nick Drake.

Per finalitzar la sessió del 18 de juny, tornarem a l’esplanada on estan situades les grues històriques del Moll de Cost, per sentir el grup Donallop. Un grup amb la seva pròpia discografia que els va dur a fer el tour ‘Gira cara a cara’.

‘Racons de Mar’ finalitzarà el diumenge 19 de juny, a les 12:00h del matí a la pèrgola del Serrallo, amb un grup, dirigit al públic familiar. El grup Xiula que ha nascut i crescut al carrer. Xiula, un grup que vol propiciar la interacció constant, caracteritzat pel sentit de l’humor i l’alegria i participació dels seus espectacles. Música familiar, amanida de jocs, balls i sorpreses.

Darreres invitacions

La programació de ‘Racons de Mar’ es pot trobar a l’agenda d’activitats del Port de Tarragona (https://ja.cat/wvPMc). Les invitacions, gratuïtes, es poden aconseguir accedint a la plataforma https://entradium.com/ cercant per ‘Racons de Mar’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: