Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla posa a la venda els tiquets per al sopar de la Revetlla de Sant Joan

La zona verda davant del castell acollirà la majoria d'activitats de la Nit de Sant Joan: l'arribada de la Flama del Canigó, el sopar popular i el ball

L'Orquestra Saturno protagonitzarà la revetlla de Sant Joan L'Orquestra Saturno protagonitzarà la revetlla de Sant Joan ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Juny 2022 10:05

Altafulla viurà la revetlla i la resta d'actes de la Nit de Sant Joan, que se celebraran a la zona verda davant del castell. L'Ajuntament d'Altafulla ja ha posat a la venda els tiquets per al sopar de la Revetlla de Sant Joan. .

L'actvitat s'iniciarà el 23 de juny, a les 21:30h, al carrer de l'Era, amb el Correfoc de benvinguda a l'estiu a càrrec dels Diables Petits. A les 22h, tindrà lloc l'arribada de la Flama del Canigó, la lectura del manifest de Sant Joan i l'encesa de la foguera.

A continuació, tindrà lloc el sopar popular amb coca de Sant Joan i copa de cava. El preu del sopar és de 10 euros i la venda de tiquets es fa a l'Oficina de Turisme, Estanc Pijuan i Forn Sant Martí.

La revetlla finalitzarà amb el ball a càrrec de l'Orquestra Saturno.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: