Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa de Andalucía de Tarragona inicia els actes al voltant de la "Romeria del Rocío 2022"

La presentació del cartell anunciador i la proclamació del Pregó de Romiatge, els actes previs d'aquest dissabte

El professor universitari, poeta i pregoner Álvaro Carmona presentarà el llibre 'Ser rociero en la vida' El professor universitari, poeta i pregoner Álvaro Carmona presentarà el llibre 'Ser rociero en la vida' CASA DE ANDALUCÍA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juny 2022 10:51


Aquest dissabte 11 de juny, a les 20:00h, a l'Església de Santa Maria Assumpta de Bonavista, la Casa de Andalucía de Tarragona celebrarà els dos actes tradicionals més importants previs a la celebració de "La Romería del Rocío 2022".

El primer acte serà la presentació del cartell anunciador del "Rocío 2022", obra de l'artista sevillana Sheila Criado, autora de multitud de cartells, orles i obres pictòriques per a germandats i confraries de tot l'Estat espanyol.

A continuació, Álvaro Carmona, professor universitari, poeta, pregoner i exaltador amb més de 125 pregons al seu currículum i redactor de la web 'Rocieros por el mundo', proclamarà el seu Pregó en què glossarà la tradició rociera des de la seva sensibilitat personal i el seu profund coneixement d'aquesta tradició.

Per finalitzar, la Hermana Major de la Romería, Lourdes Cocostegui, farà entrega de les Vares de Guia a les Hermanas de Vara que les acompanyaran.

L'endemà diumenge 12 de juny, al recinte Romero de la Pineda, a partir de les 10:00 h, s'iniciarà el muntatge de les casetes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: