Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 1r FRAME Film Festival arrencarà els dies 18 i 19 de juny a Montbrió

Les seus del festival de curtmetratges itinerant seran Montbrió del Camp, l’Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, la Canonja, Sant Jaume d’Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar

Les primeres projeccions del FRAME Film Festival es podran veure el cap de setmana del 18 i 19 de juny a la Sala Cinema Nou de la Casa de Cultura de Montbrió Les primeres projeccions del FRAME Film Festival es podran veure el cap de setmana del 18 i 19 de juny a la Sala Cinema Nou de la Casa de Cultura de Montbrió ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 10 Juny 2022 08:29

El cap de setmana del 18 i 19 de juny es donarà el tret de sortida, a Montbrió del Camp, de la primera edició del FRAME Film Festival. FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant, en aquesta primera edició hi participen nou municipis: Montbrió del Camp, l’Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, la Canonja, Sant Jaume d’Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Els promotors del nou festival volen "portar el festival a tot el territori de la província de Tarragona, creant diferents seus on celebrar les projeccions, d’aquesta manera farem arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del festival".

El festival presentarà una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l'oportunitat al públic de VEURE i VOTAR les últimes novetats, grans obres i bones històries que s'expliquen en format de curtmetratge.

L'objectiu principal és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors de curtmetratges i creant un espai de referència on puguin donar a conèixer els seus treballs.

Un altre motiu és ampliar l'oferta d'esdeveniments culturals al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès i fer arribar el curtmetratge a poblacions que no tinguin l'oportunitat de gaudir del nostre cinema en format de curt.

El FRAME Film Festival també vol donar-li al públic que segueix i gaudeix els curtmetratges, l'oportunitat de decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis Talent Frame'.

El circuit itinerant del FRAME Film Festival

1. Fase classificatòria

Aquesta fase se celebrarà en diferents municipis del la demarcació de Tarragona. L'organització activarà una convocatòria i obrirà un període d'inscripció per a cada municipi col·laborador. La fase classificatòria al 2022 se celebrarà entre els mesos de juny i novembre.

Del total de curtmetratges inscrits a cada seu, l'organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública. El públic assistent a cada seu, mitjançant votació, decidirà el curtmetratge guanyador a la seva població.

2. Fase final (Premis 'Talent Frame')

A la fase final accediran els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del FRAME Film Festival i optaran als premis 'Talent Frame' que s’entregaran el mes de desembre.

Aquests premis seran decidits per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Hi haurà un premi que decidirà el públic assistent a la projecció de finalistes d’aquesta fase final.

Projeccions a Montbrió del Camp

Data: 18 i 19 de juny de 2022
Lloc: Sala Cinema Nou (Casa de Cultura) . AV Sant Jordi s/n
Horari:
Dia 18...... Sessió 1........18:00h
Dia 18...... Sessió 2........19:30h

Dia 19...... Sessió 3........19:00h
Dia 19...... Sessió 4........20:30h

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: