Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joventut presenta la nova APP 'El joc de Tarragona Jove'

A través d’un joc de preguntes i respostes, el jove aprendrà dels projectes, serveis i equipaments juvenils del Pla local de Joventut a Tarragona 2021-24

Joventut presenta la nova APP 'El joc de Tarragona Jove' Joventut presenta la nova APP 'El joc de Tarragona Jove' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 22:04

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, presenta una nova aplicació per tal de donar a conèixer a totes les persones joves el Pla Local de Joventut a Tarragona 2021-2024 de la forma més divertida. A través d’un joc de preguntes i respostes, la persona participant aprendrà dels projectes, serveis i equipaments juvenils que donen resposta al Pla local que es va aprovar el passat 19 de març de 2021 per unanimitat de tots els grups polítics a la ciutat.

L’aplicació es troba disponible de forma gratuïta a les tendes de Google Play (Android) i App Store (Apple) o des de eljoc.tarragonajove.org

Cada mes hi haurà 20 preguntes noves, on si l’encertes guanyaràs un punt per cada pregunta que donarà pas a un rànquing de les persones que tenen més punts, ja que hi haurà un premi anual i premis mensuals. També es podran sumar punts extres, en inscripcions a activitats i accions puntuals que seran comunicades per xarxes socials de @tarragonajove: twitter, facebook i instagram.

A més a més, a partir d’aquest divendres 10 de juny i durant aquest estiu l’Infomòbil de Tarragona Jove anirà pels centres educatius i altres indrets de la ciutat, donant a conèixer l’aplicació i les activitats d’estiu, ja que s’han obert les inscripcions a la web tarragonajove.org, gairebé 100 activitats entre educatives i culturals, i portarà com a sorpresa un codi amb punts extres per sumar aquest mes.

Tota la informació a l’app

Per altra banda, l’aplicació també servirà per estar al dia de tota la informació juvenil amb l’agenda d’activitats, mitjançant la qual es podrà accedir a la pàgina d’inscripció de cadascuna d’elles o llegir totes les notícies que us farem arribar sobre l’actualitat jove a la nostra ciutat. Poc a poc, s’aniran activant més accions i serveis dins l’aplicació per tal de millorar la utilització d’aquesta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: