Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert d'òpera, sarsuela, clàssic i tango a Torredembarra

El concert de veus líriques i ensemble musical tindrà lloc aquest divendres, 10 de juny, a les 20:30 h, a l’església de Sant Pere Apòstol

Detall del cartell del concert de veus líriques i ensemble musical de Torredembarra Detall del cartell del concert de veus líriques i ensemble musical de Torredembarra CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 20:59

La Regidoria de Cultura de Torredembarra organitza un concert d’òpera, sarsuela, clàssic i tango. Tindrà lloc, aquest proper divendres, 10 de juny, a l’església parroquial de Sant Pere Apòstol, a les 20.30 h, amb entrada gratuïta.

El concert de veus líriques i ensamble musical anirà a càrrec de Natasha Tupin, soprano; Fernando Àlvarez, baríton; Facundo Àlvarez, violí; Svetlana Tovstukha, violoncel, i Andra Àlvarez, piano.

Interpretaran obres de Vincenzo Bellini, Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Johann Strauss, Rafael Martínez Valls, Pietro Mascagni, Federico Moreno Torroba, José Serrano, Georg F. Händel, Giuseppe Verdi i Franz Lehar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: