Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arxiu Municipal de Cambrils celebra la Semana Internacional dels Arxius

S’han publicat al web les actes municipals de l’Ajuntament entre els anys 1841 i 1890, que és una de les sèries històriques més consultades

S'’han publicat al web les actes municipals de l’Ajuntament entre els anys 1841 i 1890, que és una de les sèries històriques més consultades S'’han publicat al web les actes municipals de l’Ajuntament entre els anys 1841 i 1890, que és una de les sèries històriques més consultades AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 07:45

L’Arxiu Municipal de Cambrils(AMCAM) s'afegeix enguany a la Setmana Internacional dels Arxius amb la publicació de les actes municipals de l'Ajuntament de Cambrils entre els anys 1841 i 1890.

Les actes informen de les decisions que la corporació municipal adopta davant de tots els assumptes i esdeveniments que tenen lloc al municipi i d'aquells que pel motiu que sigui transcendeixen més enllà del mateix municipi. Són una font excel·lent on cercar informació sobre fets significatius relacionats amb Cambrils i per entendre la manera com el municipi ha evolucionat fins als nostres dies.

La sèrie d’actes municipals és una de les sèries històriques més consultades a l’Arxiu Municipal de Cambrils. A conseqüència d’aquest ús freqüent per investigadors i divulgadors culturals, es va considerar oportú digitalitzar-les amb l’objectiu de garantir la supervivència dels documents originals en les millors condicions possible i assegurar, d’aquesta manera, la conservació dels originals per les properes generacions.

Amb aquesta aportació, l’Arxiu Municipal de Cambrils complementa les actes accessibles mitjançant la seva pàgina web des de l’any 2019 i es marca com a objectiu per als propers mesos publicar totes les actes municipals fins l’any 1936.

Podeu consultar els documents mitjançant aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: