Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà obre la convocatòria per participar al 5è Concurs de Poesia

El millor poema serà premiat amb 150 euros i el lliurament de premis tindrà lloc el 20 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Bartomeu

Les obres, de tema lliure, s'hauran de presentar a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, abans del 10 d’agost Les obres, de tema lliure, s'hauran de presentar a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, abans del 10 d’agost ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Juny 2022 09:03

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Roda de Berà, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu, ha convocat el cinquè Concurs de Poesia de Roda de Berà amb els objectius de promoure la cultura i l’afició a la poesia en la seva faceta més creativa, i donar a conèixer l’obra dels participants.

Hi podrà participar qualsevol persona major de 18 anys que presenti la seva obra, de tema lliure, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, abans del 10 d’agost.

La presentació i la lectura de les poesies participants, així com l’anunci del nom del guanyador o guanyadora, es farà en un acte públic el 20 d’agost, a les 20 hores, a la plaça dels Pins, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu.

El jurat estarà presidit per Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes, i format per persones vinculades al món cultural de Roda de Berà.

La millor poesia serà premiada amb 150 euros, i la segona amb 50 euros. També es lliurarà un accèssit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: