Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 350 persones passen per l'exposició sobre campanes a Santa Coloma de Queralt

Aquest dissabte es faran visites guiades al campanar de l'Església de Santa Maria i a l'exposició 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà'

Aquest dissabte es faran visites guiades al campanar de l'Església de Santa Maria i a l'exposició 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà' Aquest dissabte es faran visites guiades al campanar de l'Església de Santa Maria i a l'exposició 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà' CCCB
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juny 2022 00:57

Prop de 350 persones visiten l'exposició 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà', que ha acollit Santa Coloma de Queralt, a la sala dels arcs del Castell dels Comtes. Una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i que rep el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Al llarg d'aquest mes de maig s'hi han acostat de manera lliure més de 130 persones. A banda, el jovent de 1r i 3r d'ESO de l'Institut Joan Segura i Valls, tot l'alumnat de l'Escola Vedruna Mare de Déu del Carme i el curs de 3r de primària de l'Escola Cor de Roure han fet una visita guiada a càrrec del seu comissari, Jesús Martínez.

Visites guiades 

Per concloure, demà dissabte 4 de juny es faran visites guiades al campanar de l'Església de Santa Maria i a l'exposició "Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà". Les pujades al campanar, que aniran a càrrec de Jesús Martínez, es realitzaran en tres torns, a les 10, 11.30 h i 13 h.
La visita guiada a l'exposició es farà el mateix dissabte a la tarda a les 16 h, a les 17 h i a les 18 h. L'aforament és limitat i cal apuntar-se a l'Oficina de Turisme.

L'exposició que fins ara ha tingut un gran èxit de visites ja ha estat a Montblanc, Solivella, Passanant i Belltall i l'Espluga de Francolí. Després de Santa Coloma de Queralt anirà a Rocafort de Queralt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: