Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Roca Foradada de Torredembarra presenta l'edició més femenina

La majoria de formacions musicals estan integrades per dones, entre les quals hi ha Renaldo & Clara, Marala o Maruja Limón

Maruja Limón tancarà la 14a edició del Festival Roca Foradada de Torredembarra Maruja Limón tancarà la 14a edició del Festival Roca Foradada de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juny 2022 13:09

La Regidoria de Cultura de Torredembarra ha fet públic aquest dijous el cartell de la 14a edició del Festival Roca Forada, que tindrà lloc els dies 2 i 23 de juliol i 6, 12 i 20 d'agost en aquest espai emblemàtic del Port de Torrembarra. Enguany el festival recupera tant l'espai com l'aforament, que passarà a ser de 450 espectadors. Les cinc propostes d'enguany, adreçades a un públic molt variat, van des del jazz, la nova cançó d'autor, el pop, el folk o el flamenc fussió.

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha posat en valor que "aquest és un festival molt consolidat, que no s'ha deixat de fer mai, fins i tot en temps de pandèmia", alhora que ha recordat que s'adreça tant al públic de la Torre com als visitants i turistes.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Núria Batet, ha destacat que la majoria de propostes d'aquesta edició són de nous talents i femenines, "amb l'objectiu de donar veu a autores i músics joves".

El cartell

El XIV Festival Roca Foradada arrencarà enguany amb el concert de La Vella Diexeland (dissabte 2 de juliol) una formació històrica del jazz que s'ha anat renovant. La següent proposta serà el duet Renaldo & Clara (dissabte 23 de juliol), un projecte liderat per Clara Viñals caracteritzat per una cançó d'autor pop fresca.

A l'agost, la música d'arrel també estarà present al Roca Foradada, de la mà de Marala (dissabte 6 d'agost), una formació integrada per tres dones músics i compositores de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balars, que oferiran cançons que beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. L'actuació de Faneka (divendres 12 d'agost) oferirà una proposta en la que es fusiona la guitarra, el violoncel, el violí i el calaix amb les quatre veus femenines, que conformen un so cru i màgic a la vegada.

Per tancar el festival, una formació femenina i feminista per excel·lència, Maruja Limón (dissabte 20 d'agost). El quintet femení presentarà a Torredembarra el seu tercer disc 'Vidas', un treball carregat d'energia i alegria, que va des dels ritmes del flamenc fusió fins a  la música urbana.

Les entrades

Enguany les entrades es podran adquirir tant presencialment com a través de www.torredembarra.cat Els preus es mantenen a 7 euros per concert i a 5 euros (preu reduït) per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionstes, persones amb discapacitat, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturades i persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: