Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espectacle 'Moments de festa' clourà els actes centrals del 50è aniversari de la UAF de Valls

L’acte tindrà lloc aquest dissabte dia 28 de maig, a les 18.00 h, a la plaça del Blat

Els actes centrals de la celebració dels 50 anys culminen avui, a partir de les 6 de la tarda, a la plaça del Blat, amb l'espectacle 'Moments de festa' Els actes centrals de la celebració dels 50 anys culminen avui, a partir de les 6 de la tarda, a la plaça del Blat, amb l'espectacle 'Moments de festa' UAF
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Mai 2022 10:15

Del 20 al 28 de maig, la Unió Anelles de la Flama ha celebrat els actes centrals del 50è aniversari. Tot i que la programació es va iniciar fa dies, el plat fort de la celebració arriba aquest cap de setmana.

El dijous 26 de maig, el pati de Sant Roc va acollir la presentació del llibre 'Retrobestiari', a càrrec d’Heribert Masana. L’endemà divendres es va dur a terme la taula rodona 'UAF 1972- 2022-2072; passat, present i futur', a la seu social de l’entitat, a partir de les 19.30 h.

Aquest dissabte, la recta final de la festa

Pel que fa a aquest dissabte 28 de maig, a partir de les 12.00 h, pels carrers i places del centre històric de Valls, tindrà lloc la 'Crida a la Festa!'. En aquest cas, el Pregoner, un dels personatges més pintorescos i mítics de la UAF, anunciarà a la ciutat l’efemèride de l’entitat i, alhora, convocarà els vallencs i vallenques a la plaça del Blat, per a l’acte festiu de la tarda.

Paral·lelament, a partir de les 11.00 h i fins a les 16.00 h, la plaça del Pati acollirà el 'Click-Clack: fes-te una foto bestial!'. Es tracta d’un acte que proposa, a la ciutadania, fotografiar-se amb les diferents peces de la imatgeria festiva de la Unió Anelles de la Flama, en un format únic, inèdit i exclusiu amb motiu de l’aniversari. El moment culminant arribarà a les 16.30 h, amb la tradicional fotografia de germanor que l’entitat escenifica cíclicament, només en celebracions i dates molt determinades. En aquest cas hi prendran part els socis i sòcies, els balls, les danses, les peces d’imatgeria i les expressions folklòriques més genuïnes que són pròpies de l’entitat.

Finalment, a les 18.00 h, a la plaça del Blat, es donarà el tret de sortida a l’espectacle de carrer 'Moments de Festa'. Es tracta d’un recorregut escènic, en un context únic i inigualable, pels diversos moment més simbòlics, i a vegades més desconeguts, del cicle festiu anual de l’entiat. És una ocasió perfecta per conèixer de manera conjunta, i fora de context, alguns dels instants més clàssics de la festa vallenca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: