Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Capona tancarà les seves portes el 30 de juny, després de 25 anys

La llibreria tarragonina s'acomiadarà dels amics, amigues, clientes i clients amb una petita festa, la mateixa tarda del dia 30

La històrica llibreria La Capona de Tarragona ha anunciat que tancarà les seves portes el proper 30 de juny La històrica llibreria La Capona de Tarragona ha anunciat que tancarà les seves portes el proper 30 de juny ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Mai 2022 22:00

La històrica llibreria La Capona de Tarragona ha anunciat, a través d'un comunicat, que tancarà les seves portes el proper 30 de juny, després de 25 anys d'activitat. Els seus propietaris han anunciat que ha arribat l'hora de jubilar-se: "Pensem que ens ha arribat l'hora de la nostra merescuda jubilació, després de més de cinquanta anys de vida laboral".

Durant tot el mes de juny, la llibreria farà una liquidació dels llibres que tenen a les prestatgeries, on la clientela podrà gaudir de preus rebaixats. La mateixa tarda del 30 de juny s'organitzarà una petita festa, que servirà per acomiadar-se "dels amics, amigues, clientes i clients que ens heu acompanyat durant tots aquests anys".

25 anys 

L'11 de juliol de 1997, ara fa 25 anys, la llibreria La Capona va obrir les seves portes a Tarragona. Els llibreters conclouen que, durant aquests anys, "hem desenvolupat un projecte empresarial i cultural que pensem reeixit". 

Els propetaris asseguren que "hem intentat i volem creure que ho hem aconseguit, oferir a la nostra clientela, tant particulars com a escoles, instituts, universitat i empreses en general un servei àgil i força acurat". Però el que els llibreters posen més en valor és que amb la majoria de clients "hem teixit uns llaços de bona amistat que esperem que duri en el temps". També recorden que "sempre que ens ha estat possibe hem donat suport a moltes propostes de col·laboració que ens han arribat des del ric entramat cultural de Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: