Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Surt a licitació la redacció del projecte de la Biblioteca de Torreforta

Les empreses interessades poden presentar ofertes a l’Ajuntament de Tarragona fins al 4 de juny

La nova biblioteca pública, que durà el nom de Pepita Ferré i que es traslladarà al Mercat de Torreforta La nova biblioteca pública, que durà el nom de Pepita Ferré i que es traslladarà al Mercat de Torreforta ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Mai 2022 23:43

L'Ajuntament de Tarragona torna a licitar la redacció del projecte d’execució de la nova Biblioteca Pública de Torreforta, després que s’obrís una primera licitació que quedés deserta al març de l’any passat. En aquesta nova proposta s'ha incrementat l'import de licitació en 10.000 €, passant dels 53.361 inicials fins als 63.041 €. Segons ha explicat la consellera de Cultura de l’Ajuntament de tarragona, Inés Solé, “amb aquest increment es pretén donar cabuda a totes les necessitats detectades i, en tractar-se d'un projecte de ciutat, prioritari pel municipi i pel barri i sent una línia estratègica d'aquest govern mirar de projectar a la ciutat un nou mapa d’equipaments culturals i anar reduint el dèficit de biblioteques a la ciutat”.

L'empresa que resulti adjudicatària de la licitació haurà de redactar els projectes bàsic i executiu, l'estudi de seguretat i salut, la certificació d'eficiència energètica del projecte, la documentació tècnica en matèria d'incendis, el projecte de condicionament acústic, les visualitzacions de l'actuació i l'estudi del mobiliari.

Com a novetat, i tenint en compte la nova visió d'obertura a la ciutat que es vol donar, la proposta haurà de resoldre l’accés a la nova biblioteca en la zona més propera al centre cívic i s'hi haurà d'ubicar un accés-vestíbul que permeti la fluida comunicació amb el Centre Cívic de Torreforta, així com un accés independent directament des de el carrer.

La nova biblioteca pública, que durà el nom de Pepita Ferré i que es traslladarà al Mercat del barri, comptarà amb cinc espais diferents ocupant un total de 1.300 m2. El cost estimat és de d’1,8 milions d’euros.

El termini d’execució és de 4 mesos i les propostes d’ofertes es podran presentar durant els propers 15 dies naturals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: