Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta a Constantí un conte sobre el trasllat del Braç de Santa Tecla

Els actes finalitzaran aquest dissabte amb l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla i un Seguici Popular que comptarà amb bona part del Seguici de Tarragona i del Seguici constantinenc

Aquest dijous 12 de maig, s’ha fet a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del conte infantil 'El trasllat del Braç de Santa Tecla' Aquest dijous 12 de maig, s’ha fet a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del conte infantil 'El trasllat del Braç de Santa Tecla' AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 13 Mai 2022 12:18

Aquest dijous 12 de maig, s’ha fet a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del conte infantil 'El trasllat del Braç de Santa Tecla', escrit per l’historiador Ferran Marín i il·lustrat per Edu Polo, i amb edició a càrrec de l’Editorial Mediterrània.

Es tracta d’un conte adreçat als més petits per explicar-los de manera planera l’origen de la relíquia del Braç de Santa Tecla, des de la seva compra al rei d’Armènia fins al dipòsit temporal al castell de l’arquebisbe a Constantí i el seu posterior trasllat processional fins a la Catedral de Tarragona l’any 1321. La imponent comitiva va comptar amb la presència d milers de persones i de les màximes autoritats i polítiques i religioses del país.

L’escriptor i historiador, Ferran Marín, ha destacat el repte que per ell ha suposat escriure un conte per a infants, una experiència que ha qualificat de molt enriquidora. L’acte de presentació del conte infantil s’emmarca en la programació especial de commemoració del set-cents aniversari del Trasllat del Braç de Santa Tecla que s’està fent a Constantí del 8 al 14 de maig.

Els darrers actes

Els actes continuaran aquest divendres 13 de maig amb una xerrada a càrrec de Marta Serrano a la Biblioteca Municipal i aquesta nit es representarà l’obra teatral “El trasllat del Braç de Santa Tecla” a càrrec de Les Forques Teatre l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí.

Els actes finalitzaran aquest dissabte 14 de maig amb l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla i un Seguici Popular que comptarà amb la presència de bona part del Seguici Popular de Tarragona i del Seguici popular constantinenc.

Finalment, s’inaugurarà a la Plaça del Castell una placa commemorativa del 700 aniversari del trasllat del Braç de Santa Tecla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: