Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo inicia el cicle de concerts gratuïts a la terrassa vora mar amb música intimista

Marina Freixas oferirà el primer concert de 'Voramar 2022', aquest divendres 13 de maig, a les 21h

La cantautora gironina Marina Freixas enceta el cicle gratuït aquest divendres 13 de maig, a les 21 hores La cantautora gironina Marina Freixas enceta el cicle gratuït aquest divendres 13 de maig, a les 21 hores PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 12 Mai 2022 18:04

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona acull la primera de les actuacions intimistes del cicle musical ‘Voramar 2022’, els divendres, a les 21 hores. Aquest mes de maig es reprèn un cicle musical que ofereix al públic una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle exclusiu, íntim, en un marc incomparable.

I enguany, Marina Freixas enceta aquest cicle gratuït aquest divendres 13 de maig, a les 21 hores. Freixas és una cantautora gironina que ofereix un repertori que combina les seves cançons pròpies i diverses versions conegudes de tots els temps, en el marc del deliciós el deliciós paisatge que ofereix el moll de Pescadors, ran de mar. Freixas té una veu especial, delicada, amb molta força i potència que li permet cantar diferents cançons amb varietat d'estils.

Recentment, ha publicat el seu primer EP 'Difumina', amb un recull de sis cançons de varietat d'estils. Ha actuat en diferents escenaris com als de Músics al Carrer de MMVV, 32è Festival Anòlia 2020-Enderrock, etc. Es pot accedir a les invitacions a través de la plataforma d’entradium.com.

La resta d’actuacions dels joves talents musicals seran en el mateix escenari del Teatret, els divendres 20 i 27 de maig, a les 21 hores, interpretats per Inspira i Valdiviam, respectivament. Les invitacions, gratuïtes, es poden adquirir també a la plataforma entradium.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: