Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FiM converteix Vila-seca en la capital de la música emergent i familiar de Catalunya

La nova edició totalment presencial presenta 37 actuacions durant els dies 6, 7 i 8 de maig

Imatge d'un concert d'una edició anterior de la FiM de Vilas-seca Imatge d'un concert d'una edició anterior de la FiM de Vilas-seca ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Mai 2022 21:05

Aquest divendres comença la FiM Vila-seca 2022 amb una nova edició totalment presencial formada per 37 actuacions de música emergent i familiar, que convertiran la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya.

Durant els dies 6,7 i 8 de maig, els i les artistes seleccionades oferiran els seus espectacles en els diferents espais de programació repartits per tota la localitat: el Castell de Vila-seca, el Parc de la Formiga, l'Auditori Josep Carreras, l’Auditori Malapeira, el Teatre El Centru i el Magatzem Cal Perera acolliran totes les actuacions.

Programació de música emergent

Alba Morena, Angeladorrrm, Ariox i Galgo Lento, Clara Gispert, Dan Peralbo, Doble & Hug Sound ft. Basement Band, Gáldrick, Grabu, Habla de mí en presente, Joan Claver Trio, Joana Dark, Km.0, Maio, Maria Hein, Maria Jaume, Pol Bordas, Raquel Herreros, Raquel Lúa, River Omelet, Sofía Gabanna, TWIN, Whale Trip i Xicu, conformen la programació de música emergent de l’edició 2022.

Propostes per al públic familiar

Les propostes per a tots els públics de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, Cia Com Sona, Creixendo, De_paper, December Quintet, Ginestà, La Curiosa , La Tresca i la Verdesca, Lali Begood, Orchestra Fireluche, Orthemis Orchestra, The Tyets, Ual·la! i Veus - Cor Infantil Amics de la Unió, completen la programació artística que suma fins a 37 bandes i companyies.

La FiM arrenca aquest divendres

La FiM Vila-seca donarà el tret de sortida el matí del divendres amb actuacions adreçades a escolars dels espectacles 'Miranius' de la companyia De_paper i "Colors "de December Quintet.

Els showcases professionals de Grabu, TWIN i Joana Dark també comptaran amb públic escolar. En total seran un miler d'alumnes de les escoles de primària i instituts de secundària de Vila-seca, entre els quals s'hi compten una vuitantena de joves refugiats procedents d'Ucraïna.

Les entrades

Totes les entrades als espectacles són gratuïtes. Les entrades als espectacles exteriors, com les del Castell de Vila-seca i del Parc de la Formiga, són gratuïtes i no és necessari fer reserva prèvia. No obstant això, per als espectacles en espais interiors si és necessari fer una reserva prèvia de localitat.

Els espectacles programats a el Magatzem de Cal Parera i al Centru ja han exhaurit les seves entrades però encara es poden reservar entrades per al web fim.cat per: ‘Els Colors del Duke Ellington’ de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, ‘Songs of Hope’ del Cor Infantil Amics de la Unió, Raquel Herreros i ‘Desconcerto’ de Orthemis Orchestra.

La programació OFF

Aquesta edició també comptarà amb una programació OFF oberta a tots els públics: durant tot el dissabte per la tarda es succeiran actuacions de música clàssica dels alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca a la Plaça de Voltes.

El programa professional

Durant el divendres i el dissabte, el Castell de Vila-seca tornarà a ser l’epicentre de la programació professional, amb un àrea interior i exterior disposada per a la trobada i l’intercanvi distès. Amb 320 professionals acreditats, el programa professional de la FiM Vila-seca 2022 combinarà showcases amb pitchings, speed meetings, mentories express, taules de debat i espais de trobada.

Entre la programació trobem sessions formatives sobre el model de pressupost d’ARC i CSITAL, showcases de Grabu, TWIN, Xicu, Joana Dark, Angeladorrm, taules rodones sobre música familiar, pitchings de projectes familiars i emergents, dues sessions d’speed meetings o càpsules formatives per a grups emergents.

La FiM, fira de música familiar i emergent de Vila-seca, està impulsada per l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: