Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els "Poemes descartats" de Gabriel Ferrater

Cal Massó de Reus acollirà el dijous 5 de maig la proposta de la creadora Maria Bravo, a partir de poemes no inclosos en l’obra publicada del poeta

Maria Bravo és la creadora de la proposta 'Poemes descartats' Maria Bravo és la creadora de la proposta 'Poemes descartats' MARIABRAVOFONT.COM
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Mai 2022 16:33

El cicle 'Paradigmes' continua aquest dijous dia 5 de maig amb una proposta de la creadora Maria Bravo, que es podrà veure a Cal Massó de Reus, a les 19:00 h i a les 21:00 h, i que ha titulat 'Poemes descartats'.

A partir dels poemes no inclosos en l’obra publicada de Gabriel Ferrater i rescatats per l’edició crítica de Jordi Cornudella de 'Les dones i els dies', s’ha teixit un work in progress obert a la diversitat i a les peces que no encaixen, “fora de catàleg”, que desafien el sistema i l’ordre establert. Una mirada diversa a l’obra del poeta des de l’extraradi de la intel·lectualitat, segons explica la mateixa creadora Maria Bravo. "Poemes descartats vol ser un espai de debat i convivència, un procés sobre l’art de l’escolta més que un resultat artístic, una vivència més que un producte de consum cultural", manifesta.

El cicle 'Paradigmes' ha nascut enguany com a resultat de la col·laboració entre el Bartrina Territori Creatiu i Cal Massó i amb la voluntat de mostrar al públic diferents maneres de veure i entendre un mateix autor o concepte, sota la mirada d’una nova proposta artística contemporània i multidisciplinar.

Per a l’any 2022, coincidint amb la commemoració de l’Any Ferrater, s’ha pensat dedicar el cicle a l’efemèride i s’ha batejat com a 'Paradigmes amb Gabriel Ferrater'. Per a la creació de Maria Bravo, des de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus s'ha facilitat el contacte amb les entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, algunes de les quals han acabat participant en aquest projecte cultural inclusiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: