Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat de la Plaça dels Carros s'omplirà d'activitats aquest dissabte al matí

Comptarà amb una jornada de jocs de taula, una exhibició per veure i ballar sardanes i la celebració d’actes amb motiu de la “Cruz de Mayo”

Imatge d'arxiu del Mercat de la Plaça dels Carros, a Tarragona Imatge d'arxiu del Mercat de la Plaça dels Carros, a Tarragona DAVID OLIETE
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 abril 2022 11:27

El Mercat de la Plaça dels Carros de Tarragona comptarà aquest dissabte 30 d'abril amb nombroses activitats que acompanyaran les habituals parades de productes frescos i de proximitat d’aquest espai de la Part Baixa de la ciutat. Els actes començaran a partir de les 10.00h de la mà del Club Diógenes Tarragona, qui organitzarà la XXXIII Jornada Tarracolúdica i donarà la oportunitat durant tot el matí a jugar a jocs de taula a l’aire lliure.

D’altra banda, el Casal Tarragoní oferirà com cada últim dissabte de mes la seva particular exhibició de sardanes on tothom que ho desitgi podrà veure i ballar aquesta tradicional dansa popular. L’activitat començarà a les 11.30h i s’allargarà fins les 12.30h aproximadament.

Per últim, el Mercat de la Plaça dels Carros també acollirà, a partir de les 12.00h, alguns dels actes programats en el marc de la celebració de la “Cruz de Mayo”, organitzada per l’Associació Cultural y Folklòrica Andalusa, la Confraria del Cristo del Buen Amor i l’Associació de Veïns del Port, amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i l’empresa de Mercats. Els actes programats s’allargaran durant tot el cap de setmana.

El president de l’empresa de Mercats i Conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat que "mantenim la voluntat de dinamitzar el Mercat de la Plaça dels Carros amb activitats variades i per a tots els públics. Els actes programats per aquest cap de setmana són una mostra notòria de la diversitat social, comercial i cultural que caracteritzen els mercats de la nostra ciutat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: