Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Perafort i Puigdelfí celebra la Setmana Cultural

Del 29 d’abril al 8 de maig, s'han programat més d’una desena d’activitats, concerts i espectacles per gaudir de la cultura més local

L'Ensemble Vila-seca presentarà 'La dona erràtica', aquest divendres 29 d'abril, al Casal Perafort L'Ensemble Vila-seca presentarà 'La dona erràtica', aquest divendres 29 d'abril, al Casal Perafort ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 28 abril 2022 22:26

Amb l’arribada del bon temps i la primavera ja no hi ha cap excusa per quedar-se a casa. És per això l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí inicia la Setmana Cultural, aquest divendres 29 d'abril, a les 17h, amb la inauguració de l’exposició 'Terraris, mossariums i quadres vius', a les Antigues Escoles, a càrrec de Dolo Ràfols, i la presentació, a les 19 h, al Casal Perafort, de l’obra musical 'La Dona Erràtica', amb l'Ensemble Vila-seca.

L'endemà dissabte dia 30, a les 18 h, serà el moment de posar música de la mà del cor The Issel’s Singers. Al llarg de la Setmana Cultural, els més petits podran gaudir d’inflables, conta contes i berenars populars.

El dijous 5 de maig, a les 18 h, tindrem l’oportunitat de conèixer el nou llibre de Toni Orensanz 'Com vas perdre el braç, Balchowsky?'  a les Antigues Escoles i l’endemà divendres, a les 19 h, la presentació del documental 'Les 7 vides d’Eduard Toda', al Casal de Puigdelfí.

Els actes de la Setmana Cultural es tancaran el dia 8 de maig al migdia amb una diada castellera, a càrrec de la Colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-Seca, i a les 18 h, la sessió de cinema amb la projecció de 'Jungle Cruise'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: