Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover retrà homenatge al músic i folklorista Joan Tomàs

La conferència-concert tindrà lloc, aquest divendres 29 d'abril, a les 19h, al seu poble natal

El músic músic i folklorista Joan Tomàs i Parés (1896-1967) El músic músic i folklorista Joan Tomàs i Parés (1896-1967) AJUNTAMENT D'ALCOVER
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 28 abril 2022 18:59

Aquest divendres 29 d’abril tindrà lloc a Alcover la xerrada-concert a l’entorn del músic i folklorista Joan Tomàs i Parés (1896-1967). L’acte consistirà en una conferència, 'Joan Tomàs i la cançó popular catalana', a càrrec de Liliana Tomàs i Roch, comissària de l’Any Joan Tomàs i néta del mestre i dues actuacions musicals. L’una, amb una mostra del llegat que ens ha deixat com a folklorista amb cançons recollides a Valls i Montblanc en missions de recerca per l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya; amb Marta Aringo, veu i David Ferré a l’acordió. L’altra, amb cançons de Joan Tomàs per a veu i piano a càrrec de Remei Tell, soprano i Josep Maria Gomis, piano.

Aquest cèlebre músic té una vinculació directa amb Alcover, ja que el seu pare, Benet Tomàs i Veciana, n’era fill. A més, s’hi va fer el Mas Montserrat i els darrers anys de la seva vida hi passava els estius i encara avui, també els seus néts i nétes.

La xerrada-concert tindrà lloc a Ca Cosme a les 19.00 h i l’entrada és gratuïta. Aquest està per l’Ajuntament d’Alcover, el Museu d’Alcover, l’Escola Municipal de Música d’Alcover i L’Any Joan Tomàs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: