Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspeses les dues representacions de la 'Llegenda de Sant Jordi' a Montblanc per la pluja

S'havien exhaurit totes les entrades i es farà un retorn automàtic als usuaris

Espectacle de l'entrega de la rosa, representada dins l'església de Sant Francesc per pluja, en el marc de la 35a edició de la Setmana Medieval de Montblanc Espectacle de l'entrega de la rosa, representada dins l'església de Sant Francesc per pluja, en el marc de la 35a edició de la Setmana Medieval de Montblanc NÚRIA TORRES / ACN
Cultura ACN
Dissabte, 23 abril 2022 21:32

Montblanc ha suspès les dues funcions de la 'Representació de la llegenda de Sant Jordi', l'acte més emblemàtic del programa de la Setmana Medieval. Ambdues sessions -a les nou i onze de la nit- han hagut de anul·lades per la pluja. Malgrat ser una situació insòlita, no és el primer cop que s'han de suspendre les dues sessions. Es donava la circumstància, a més, que enguany, en l'edició de la represa, s'havien esgotat totes les entrades. Segons ha informat a l'ACN l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, organitzadora de la festa, es farà un retorn automàtic, en un termini màxim de 48 euros, als usuaris que van comprar entrades de l'espectacle. L'únic canal per adquirir-ne era a través del portal Codetickets.

El mal temps, fins i tot amb estones de lleu pedregada, també ha obligat aquest dissabte al matí a resituar un altre acte destacat del programa, el de l''Entrega de la Rosa' a l'església de Sant Francesc, quan el lloc habitual és al Foradot, un dels portals més coneguts i fotografiats de la muralla. Però la 'Representació de la Llegenda', que també es fa en el mateix lloc, comporta un muntatge que impossibilita el seu trasllat a un espai interior -mou 400 actors, hi participen cavalls i es complementa amb 'maping' a les muralles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: