Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Pere i Sant Pau presenta el llibre dels Premis literaris de la Unió 2021

Concursants i premiats han fet lectura dels seus relats i l'Associació de Veïns La Unió anuncia que s'incrementarà la dotació dels premis de la tercera edició

El president de l'Associació de Veïns La Unió, Gabi Muniesa, amb la guanyadora del premi en la categoria d'adults, durant la presentació del llibre 'Las historias de la Unió' El president de l'Associació de Veïns La Unió, Gabi Muniesa, amb la guanyadora del premi en la categoria d'adults, durant la presentació del llibre 'Las historias de la Unió' JOSEP CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Dissabte, 23 abril 2022 15:02

La plaça de la 4a Promoció de Sant Pere i Sant Pau ha estat l'escenari aquest dissabte 23 d'abril, al matí, de la presentació pública del llibre 'Las historias de la Unió', que recull els relats i narracions curtes presentats en la segona edició dels Premis Literaris de la Unió 2021, un concurs organitzat per l'Associació de Veïns La Unió. Durant l'acte obert a tothom, diversos concusants -la majoria infants i joves-, així com els premiats i les premiades han fet lectura de les seves narracions i alguns, fins i tot, han signat llibres.

El president de l'AV La Unió, Gabi Muniesa, s'ha mostrat satisfet per la participació en l'acte d'avui i ha destacat la importància dels premis per a les futures generacions: "Pels joves i nens que han guanyat, això és molt important. És tan important que crec que no ho oblidaran en la seva vida". Muniesa també espera "que de tot això en surtin futurs escriptors". 

La portada del llibre d'aquesta segona edició està dedicada a l'Elvira, una dona de 97 anys vinculada que ha dedicat tota la seva vida a la lectura. Alhora, vol ser un reconeiement a totes les dones amants dels llibres.

El concurs va néixer al barri tarragoní amb l'objectiu de despertar l'interès per l'escriptura entre la població, sobretot, entre els infants i joves. En la segona edició, el concurs de narració curta ha rebut participants de tota la ciutat. Un altra novetat del premis del 2021 va ser la unificació de les categories de català i castellà en una de sola.

Cal recordar que la guanyadora del primer premi en la categoria d'Adults va ser Esther López Ortega i el guanyador del primer premi en la categoria Infantil va ser Álex Martínez Serrano. L'AV La Unió ha avançat que, de cara a la tercera edició, es millorarà la dotació dels premis, que actualment és de 100e, 80e i 40e en material escolar (1r, 2n i 3r) per categoria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: