Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació celebra Sant Jordi amb novetats editorials i estands a Reus, Tarragona i Tortosa

La institució també posa en marxa una nova edició del concurs a les xarxes socials

Enguany la Diputació presenta set nous títols Enguany la Diputació presenta set nous títols DIPTA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 abril 2022 00:17

La Diputació de Tarragona torna al carrer aquest Sant Jordi i, per primer cop, estarà present a ciutats diferents de la demarcació de Tarragona. La institució disposarà enguany d’espais expositius a Tarragona (Rambla Nova), Reus (Plaça del Mercadal) i Tortosa (Carrer de la Rosa) on es mostraran les novetats editorials i d’altres publicacions pròpies. En concret, enguany la Diputació presenta set nous títols, que es podran adquirir en aquests estands i també a través del web de la Biblioteca Ramon Berenguer IV, https://www.dipta.cat/RBIV .

Les novetats

Les novetats editorials d’aquest Sant Jordi són: 'Contra l'oblit. Els pobles abandonats a la demarcació de Tarragona', de Carles Martí (Col·lecció Difusió Cultural); 'Isabel Saludes. Espai, temps i silenci, d’Antonio Salcedo' (Col·lecció Tamarit de Viena Edicions); 'Antoni Torrell un esperit lliure', d’Antonio Salcedo; 'El Teorema de Maslow. Nº1.1 El triomf de la por', d’Alexandra García, Vicky Benítez, Àlvar Calvet, Jordi Martí, Nikolay Vetoshkin, Rubén Perdomo, Oier Gil, Ro Caminal, Alberto Barandiaran, Peio Izcue, Fermín Díez de Ulzurrun; 'Biennal d'Art de la Diputació de Tarragona 2021'; 'InterArts. Moviment, corporeïtat i so en la pedagogia de l'art. XVII Jornada Pedagògica de l'Art i Museus'. Coordinació Albert Macaya i Marisa Suárez (Col·lecció Ramon Berenguer IV) i Tosquelles; 'Com una màquina de cosir en un camp de blat', de Mireille Berton, Christophe Boulanger, Kaira M. Cabañas, Éric Fassin, Savine Faupin, Carles Guerra, Jean Khalfa, Raphaël Koenig, Sarah Lombardi, Josée Manenti, Joana Masó, Julien Michel, Paul B. Preciado, Alejandra Riera, Valérie Rousseau, Mireia Sallarès, Annabelle Ténèze.

D’altra banda, TINET, com cada Sant Jordi, també oferirà gratuïtament l'edició digital del darrer llibre del Premi de narrativa curta per Internet -Escut i altres contes, de diversos autors- que es podrà descarregar en PDF (https://www.tinet.cat/premi-tinet-de-narrativa-curta-internet/escut-i-altres-contes). Aquest premi es convoca anualment per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística i amb el patrocini i la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Activitats dels centres educatius de la Diputació

A Vila-seca, els carrers, les places i els jardins del Castell es tornaran a omplir un any més d’escultures efímeres construïdes amb llibres per l’alumnat de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Reus i Tarragona, que, com a novetat, també oferiran l’exposició ‘Cadena de paraules. Joieria Efímera’ al Castell de Vila-seca.

Entre d’altres activitats amb motiu de Sant Jordi, la Diputació de Tarragona la Big Band, la nova agrupació del Conservatori de Música de la Diputació a Reus, oferirà el seu primer concert el mateix 23 d’abril, a les 12.30 hores, a l’Auditori Higini Anglès.

Concurs Xarxes Socials

La Diputació de Tarragona convoca, un any més, el seu concurs #SantJordiDipta a través de les xarxes socials. En aquesta edició es proposa a les persones participants compartir a Instagram com viuen la celebració de la festa de Sant Jordi al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Les fotografies que hi participin hauran d’estar fetes dins de l’àrea geogràfica de la demarcació i estar relacionades amb la diada de Sant Jordi i totes les expressions populars relacionades.

Els interessats a participar-hi podran fer-ho fins al 25 d’abril de 2022, a les 23:59 hores. El premi serà un lot de llibres editat per la Diputació de Tarragona per a cadascuna de les persones guanyadores. Per a més informació: https://www.dipta.cat/concurs-sant-jordi-2022

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: