Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sarral enceta per Sant Jordi la programació cultural de primavera

L’epicentre de la festa serà a la plaça del Padreny, on de les 11 a les 20h, es faran diverses activitats, amb el lema "Reforcem el català per Sant Jordi"

Imatge de la Festa de les Pubilles, que es va celebrar el passat diumenge, i que va ser tot un èxit Imatge de la Festa de les Pubilles, que es va celebrar el passat diumenge, i que va ser tot un èxit AJUNTAMENT DE SARRAL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 abril 2022 21:57

La programació cultural de Sarral, que va arrencar diumenge passat amb la Festa de les Pubilles, no s’atura aquesta primavera. Així, Sarral ja es prepara per celebrar aquest dissabte 23 d’abril la Diada de Sant Jordi, organitzada pel Club de Lectura. L’epicentre de la festa serà a la plaça del Padreny, on des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre es faran diverses activitats, amb el lema "Reforcem el català per Sant Jordi". Hi haurà intercanvi de llibres de segona mà, lectures i jocs relacionats per fomentar l’ús de la llengua. Les activitats continuaran l’endemà, entre les 11 del matí i les 2 del migdia, a la mateixa plaça.

El 28 d’abril a la tarda i a la Biblioteca Mn. Tomàs Capdevila es celebrarà una nova edició de «Biblioteques amb DO». Aquest cop amb una xerrada per parlar de l’impacte de la crisi climàtica sobre les vinyes, a càrrec de Miguel Figini, Laura Masramon, Lluís Romero i Jaume Sadurní. L’acte està organitzat per l’Ajuntament, la DO Conca de Barberà i Trivum i acabarà amb un tast de vins. Cal inscriure’s prèviament a la xerrada a: https://ja.cat/sarral-lletresivins22.

Maig d’escenes

El Primer de Maig es celebrarà a Sarral amb la tradicional caminada popular amb esmorzar inclòs. El mateix dia, però a la Sala Recreativa, els alumnes de l’Espai DansAra i Proposta de Dansa Teatre presentaran «Invisible», una peça de petit format que pretén visibilitzar el bulling. Serà a dos quarts de set de la tarda a la Sala Recreativa. Aquest curs s’ha tornat a recuperar al pavelló municipal la dansa per a totes les edats, com a activitat per mantenir-se en forma i cultivar l’expressió artística mitjançant aquesta disciplina. El 12 de juny, DansAra oferirà durant tota la tarda una mostra del treball d’aquest curs.

El 14 de maig, la companyia Tratea Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí presentarà la comèdia d’embolics 'D’oca a oca', a la Sala Recreativa. L’endemà, a la 1 del migdia, la montblanquina Enriqueta Moix presentarà el seu darrer llibre anomenat 'Les cartes del celler', al Celler Modernista.

El 5 de juny es celebrarà el tradicional Aplec a l’Ermita dels Sants Metges, amb missa i actuació de la Cobla Cossetània i un dinar popular.

L’alcaldessa de Sarral, Victòria Cañís, explica: "Aquesta primavera mantenim viva la programació cultural mitjançant una oferta diversa, perquè atragui al màxim de públics. Combina l’entreteniment amb la formació, sense deixar de banda qüestions que ens preocupen com el canvi climàtic, el bulling o la situació de la llengua. Un altre aspecte que vull destacar, i del qual n’estem especialment satisfetes, és la implicació de diverses entitats sarralenques en l’organització d’activitats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: