Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pati de les escoles Teresa Manero i la plaça de l’1 d’Octubre, epicentre de Sant Jordi a Altafulla

Una desena d’autors locals signaran llibres aquest dissabte a la parada de la Biblioteca municipal a la Fira de Sant Jordi

Altafulla viurà aquest dissabte la Diada de ant Jordi Altafulla viurà aquest dissabte la Diada de ant Jordi ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 abril 2022 20:58

El pati de les escoles Teresa Manero i la plaça de l’1 d’Octubre es convertiran, aquest dissabte 23 d’abril, amb l’epicentre de l’activitat cultural per a la celebració de la Diada de Sant Jordi a Altafulla.

D’aquesta manera l’efemèride tornarà a la normalitat amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com de les entitats locals. L’horari serà de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Com en altres edicions, una desena d’autors locals signaran llibres a la parada que la Biblioteca municipal ‘Martí Magriñà’ instal·larà a la Fira de Sant Jordi des d’on l’emissora municipal d’Altafulla Ràdio (107.4 FM) també hi estarà per emetre un programa en directe especial de Sant Jordi, el mateix dissabte, de 10 a 14 hores.

Concretament seran deu autors locals que es repartiran durant les dues franges habituals de la jornada. Al matí, l’espai comptarà amb la presència de Toni Capell, Pepi Miró, Imma Vallmitjana, Jordi Palau i Jordi Suñé; i a la tarda, amb la de Víctor Centelles, Sandra Ballester, Albert Pardo, Ángel Ezcurra i el poeta italià Bartolomeo Smaldone.

D’altra banda, la regidoria de Cultura, que encapçala l’edil Gemma Maymó, ha programat dues activitats per a les famílies durant el cap de setmana de Sant Jordi. Per una banda, el contacontes musical amb 'El pirata i l'illa del tresor', a càrrec de Gerard Mallorquí, el dissabte 23, a les 12 hores, a la Fira de Sant Jordi; i diumenge 24, a les 12 hores, a la plaça de l’Església, un concert familiar de Sant Jordi amb l’espectacle ‘Les princeses barbudes’.

El mateix diumenge, d'11.00 a 13.00h , s'organitza una visita guiada a la desembocadura del Gaià i a l'Hort de la Sínia. El punt de sortida serà el Club Marítim d'Altafulla. El preu de la inscripció serà de 2 euros, que aniran destinats al projecte de conservació del Centre de Divulgació de la Tortuga. Contacte i reserves: 655 486 115 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalment, el diumenge a les 13.00h, la plaça del Pou  serà l'escenari de la Diada Castellera d'inici de temporada castellera, amb l'actuació dels Xiquets de Cambrils, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers d’Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: