Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Acadèmia de Jocs permetrà gaudir aquest divendres a Reus de jocs de taula basats en llibres

L'activitat, que és gratuïta i oberta a tots els públics a partir dels 12 anys, tindrà lloc a la seu de l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

Els jocs de taula protagonitzaran l'Acadèmia de Jocs d'aquest divendres, a Reus Els jocs de taula protagonitzaran l'Acadèmia de Jocs d'aquest divendres, a Reus AJJRR
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 abril 2022 08:17

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) organitza aquest divendres 22 d'abril, de 17:00 a 21:00 h, una nova sessió de l'Acadèmia de Jocs, una activitat educativa temàtica basada en els jocs de taula i les expressions culturals relacionades. La temàtica d'aquest sessió serà la literatura, donada la proximitat amb la diada de Sant Jordi, i es podrà gaudir de diversos jocs de taula basats en llibres de Tolkien, Verne i Follet, entre d'altres.

L'Acadèmia de Jocs és una activitat destinada a la difusió i explicació de diversos temes i àmbits del coneixement (història, societat, ciència, cultura, tradicions) mtijançant la participació en jocs de taula temàtics i altres activitats complementàries com ara pel·lícules o conferències, amb la intenció de ser una eina didàctica alternativa per als joves amb l'objectiu de contribuir al l'ensenyament i el coneixement d’una manera alternativa i engrescadora. Les properes sessions seran el 31/7 (Còmics) i el 16/12 (Medi Ambient).

L'activitat és gratuïta i oberta a tot els públic, a partir dels 12 anys. Podeu inscriure-us enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: