Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Mediocre' o el dret a ser nosaltres mateixes..., sense tabús i amb bon humor

El llibre de l'autora tarragonina Emma Fernández Sainza es presentarà aquest divendres 22 d’abril, a les 19:00 h, al Palau Bofarull de Reus

Portada del llibre 'Mediocre' d'Emma Fernández Sainza Portada del llibre 'Mediocre' d'Emma Fernández Sainza CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 abril 2022 01:13

Recentment ha sortit a la venda el llibre 'Mediocre' (Ediciones con M de Mujer, 2022), de l’autora tarragonina Emma Fernández Sainza. La presentació del volum tindrà lloc, aquest divendres 22 d’abril, a les 19:00 h, al Palau Bofarull de Reus. L'acte serà presentat per la piscòloga i coach, Eva Llatser.

Segons paraules de l’autora: "'Mediocre està escrit en femení i és un llibre que va d’etiquetes, aquelles que ens auto-imposem com a conseqüència de l’entorn socio-cultural en el qual hem crescut i de les que ens afegeix la resta de la societat pel simple fet de ser dones". El llibre està escrit en clau d’humor. Mitjançant el que sent la protagonista s’intenta arribar al reconeixement dels que som i del que sentim, sense tabús que limitin el nostre dret a ser nosaltres mateixes”.

Sinopsis

Elena té 45 anys i està patint una sobirana crisi d'identitat combinada amb el fet de ser hipersensible, estar divorciada, tenir dos adolescents com a filles, un xicot amb escassetat d'empatia i una feina avorrida. Total, una bomba de rellotgeria que acaba explotant cada dos per tres i de la qual no se sent molt orgullosa, encara que davant del món "ella pot amb tot". Així és exactament com es presenta, juntament amb l'etiqueta de "mediocre" però t'ho creus?Aventura't a descobrir com l'Elena no és gens mediocre i com totes i cadascuna de nosaltres podem revelar-nos com a úniques, especials i increïbles, si som capaces de prendre'ns la vida amb humor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: