Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebra Sant Jordi amb activitats diverses

A més de la tradicional venda de llibres i roses, hi haurà presentacions de llibres, contacontes i sardanes, entre altres

Imatge d'arxiu d'una parada de venda de llibres per Sant Jordi, a Vandellòs Imatge d'arxiu d'una parada de venda de llibres per Sant Jordi, a Vandellòs ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 21 abril 2022 21:47

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebrarà la Diada de Sant Jordi amb una sèrie d'actes organitzats divendres 22 i dissabte 23 d'abril.

Aquest divendres 22 d’abril, a les 18 h, hi haurà la sessió de contacontes 'La veritable llegenda de la princesa i el drac', a càrrec de la Tururuth, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. És una activitat organitzada per la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

A les 19 h, tindrà lloc la presentació del llibre 'Arrels. Pinzellades d'un fill de l'Hospitalet: Antonio Vidal Marqués', a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant (a la Sala Ferrer Malet). És una publicació del Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI).

L'endemà dissabte 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, a les 12.30 h es podrà gaudir d'un vermut i ball de vermut, a càrrec de la Cobla de Reus, organitzats pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Durant tot el dia es farà la tradicional venda de llibres i roses, a càrrec de la Papereria Cèlia, a la plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs.

A les 17.30 h, hi haurà sardanes a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, a càrrec de la cobla La Principal de Tarragona. Aquest acte està organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

Podeu consultar l'agenda de la pàgina web de l'Ajuntament

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: