Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra Sant Jordi amb paradetes a la plaça Mn. Boronat i la Revetlla a la Biblioteca

L’Espai Jove també programa activitats la tarda de divendres

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Diada de Sant Jordi, a Torredembarra Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Diada de Sant Jordi, a Torredembarra ANNA F. /ARXIU / AJ. DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 21 abril 2022 09:21

La plaça de Mn. Joaquim Boronat tornarà a acollir la celebració de la Diada de Sant Jordi a Torredembarra el pròxim dissabte, 23 d’abril. D’aquesta manera la celebració tornarà a la normalitat, amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com de les entitats locals. L’horari serà de les 10 del matí a les 8 de la tarda. Com en altres edicions, s’ha previst un espai per a la signatura de llibres d’autors locals. L’emissora municipal de ràdio Ona La Torre (107.0 FM) també estarà a plaça per a emetre un programa en directe especial de Sant Jordi, el mateix dissabte, de 17 a 20 h.

La Biblioteca Mestra Maria Antònia se suma a la celebració amb la Revetlla de Sant Jordi que tindrà lloc el 22 d’abril, amb recitals de poemes: A les 18 h, 'La filla de la boira', a càrrec de Núria Freixa, i a les 20 h, «Simfonia en verd menor» de diversos autors, a càrrec del Grup d’Aficionats a l’Art.

El mateix 23 d’abril, a les 11 h, s’han programat titelles: «La llegenda de Sant Jordi», a càrrec d’Agus Farré, i a les 12 h, la presentació del llibre: «La padrina Rosalia i l’ocell dels Muntanyans» de Gibert d’Artze i Victor Centelles, inclou: «El misteri de la nevera» de Romana Ribé. Per als actes a la biblioteca, cal reservar al telèfon 667 17 12 91 o via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’altra banda, la Regidoria de Joventut ha programat tres activitats dirigides als més joves que es duran a terme el 22 d’abril, a l’Espai Jove: de 17 a 19 h, Jocs de taula i rol amb Metajuego i un mural de Sant Jordi a càrrec d’Àlex Rodríguez, i de 19 a 20 h, una classe oberta de Hip-Hop a càrrec d’Àlex Rodríguez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: