Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cultura popular i literatura, protagonistes de Sant Jordi al Morell

La rambla comptarà amb les tradicionals parades de roses i llibres

Imatge d'arxiu de la diada de Sant Jordi del Morell del 2019 Imatge d'arxiu de la diada de Sant Jordi del Morell del 2019 ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 abril 2022 10:44

Dos anys després, sembla que Sant Jordi també retorna a la seva celebració habitual, als carrers, amb programació cultural, i en un dia feiner amb aroma de dia festiu. Així, enguany la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell organitza diversos actes per commemorar la diada del patró de Catalunya, amb la col·laboració d’algunes entitats locals.

Per començar, fins dimarts 19 d’abril està en marxa la segona edició del concurs de relats breus de Sant Jordi, una iniciativa que compta amb el suport de Ràdio Morell. Un certamen del qual podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

El proper dimecres 20 d’abril, a les 19 hores i al Jardí de l’Ajuntament, tindrà lloc la presentació del llibre 'L’alquímia de la vida', de Coia Valls. Un acte en el qual l’autora reusenca estarà acompanyada per Agnès Toda, llicenciada en filologia catalana i membre del departament de Filologia Catalana de la URV, i l’actriu Lila Urbano, que es ficarà a la pell de la protagonista de l’obra, Beatriu Montells, per tal d’oferir una experiència immersiva en aquesta presentació.

Dijous 21 d’abril, a les 12 hores i també al Jardí de l’Ajuntament, es durà a terme una lectura de poemes amb motiu de la diada de Sant Jordi. L’acte, tancat al públic, l’organitzen des de les regidories d’Ensenyament i Joventut, amb el suport de l’INS El Morell i personal de l’Ajuntament del Morell.

I ja dissabte dia 23 d’abril, diverses cites, a més de les tradicionals parades de roses i llibres que s’instal·laran durant tota la jornada a la rambla del municipi. A les 11 hores, i al Centre Cultural, hi haurà vermut i sardanes amb l’Associació Cultural i Sardanista del Morell. La mateixa entitat, a les 17 hores i al mateix lloc, ha preparat un concert de cobla i una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove. I per posar el punt final a un dels dies més bonics de l’any, a les 21 hores la rambla Pau Casals s’omplirà de foc amb l’encesa del Drac del Morell, amb l’Associació Cultural Embruix.

Un dia per gaudir al carrer i que, en aquesta ocasió, coincideix amb la 7a edició del PrimaverArt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: