Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una ruta literària porta la llegenda de Sant Jordi als eixos comercials de Tarragona

La iniciativa de TGN Comerç repeteix la fórmula de les campanyes de Nadal, Carnaval i Setmana Santa per apropar Sant Jordi als comerços tarragonins

La companyia Genovesa Narratives Teatrals celebrarà quatre sessions de contacontes a diferents espais de les principals places dels eixos comercials de la ciutat La companyia Genovesa Narratives Teatrals celebrarà quatre sessions de contacontes a diferents espais de les principals places dels eixos comercials de la ciutat SOM COMERÇ TGN
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 17 abril 2022 21:27

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona impulsa una nova acció de dinamització comercial la setmana de Sant Jordi. La companyia Genovesa Narratives Teatrals celebrarà quatre sessions de contacontes a diferents espais dels principals eixos comercials de la ciutat. Concretament, l’actor Joan Rioné narrarà una versió inèdita de la tradicional llegenda de Sant Jordi.

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha explicat que “l’objectiu de les accions de dinamització comercial sempre pretenen fer bullir d’activitat els carrers de Tarragona, per això hem volgut allargar un dia tan especial com la diada de Sant Jordi i programar una activitat cada dia de la setmana”. Per al conseller, “com hem vingut fent per Nadal, Carnaval i Setmana Santa, aquestes accions han apropat les festes als comerços i no podia faltar Sant Jordi, que és la gran festa de Catalunya”.

L’activitat, que té una durada aproximada de mitja hora, se celebrarà a les 18 h en espais tarragonins els dies previs a la diada de Sant Jordi. Dimarts, 19 d’abril, l’estrena serà a la plaça de Santiago Russinyol; dimecres 20, a la plaça d’Anselm Clavé; dijous 21, al parc de l’Arrabassada i divendres 22, a la plaça de mossèn Cinto Verdaguer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: