Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El certamen 'Pratdip Llegendari' de relats de por i misteri lliura els premis de la sisena edició

El jurat guardona el relat de Manuel Moreno Castillo, de Barcelona i lliura reconeixements als finalistes Núria Muñoz Aige, de Lleida i Lluís Campderrich Casacuberta de Sant Celoni

Imatge de l’entrega de premis del VI Concurs Literari Pratdip Llegendari Imatge de l’entrega de premis del VI Concurs Literari Pratdip Llegendari PRATDIP LLEGENDARI
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 17 abril 2022 00:57

Després de l’ajornament de l’entrega de premis del VI Concurs Literari Pratdip Llegendari per la pandèmia, prevista pel passat més de desembre, finalment es va celebrar el diumenge passat 10 d'abril. Es destaca la qualitat dels treballs presentats i la quantitat, així com l’excel·lent nivell dels participants. El certamen, impulsat per l’associació Pratdip Llegendari i vinculat al festival anual que a finals d’octubre aplega els amants de la por i el misteri, ha atorgat el primer premi d’aquesta edició al relat ‘Intermissum requiem’, de Manel Moreno Castillo, de Barcelona, i ha guardonat com a finalistes els relats ‘Li'n darem un tall, de la lleidatana Núria Muñoz Aige, i ‘La paret del cementiri’, de Lluís Campderrich Casacuberta, de Sant Celoni.

El guanyador en la categoria d’adults s’ha endut un premi en metàl·lic de 300 euros, i els finalistes han estat obsequiats amb un lot de productes locals cadascun. Els relats guanyadors i finalistes ja es poden llegir a la web de Pratdip Llegendari: http://pratdipllegendari.cat/concurs-literari/

El lliurament dels guardons s’ha dut a terme a la sala polivalent del Casal Municipal, amb la presència de les persones que componen el jurat d’enguany: Griselda Rañé, Sílvia Marlès, Marcel Sirisi i Sílvia Carrillo. Des de l’organització del certamen, s’ha destacat el nivell dels treballs presentats enguany, un total de 13 obres, així com la consolidació del concurs literari després de l’aturada d’un any per la pandèmia.

Un cop lliurats els premis d’aquesta edició, l’organització del concurs literari ja treballa en la preparació del següent amb la publicació de les noves bases pels volts de Sant Jordi.

Durant l’acte es van comunicar les dates de celebració del festival Pratdip Llegendari d’enguany, que serà els dies 29 i 30 d’octubre, que tornarà a omplir de màgia i misteri aquesta localitat del Baix Camp. Tot i la seva curta història, el Pratdip Llegendari ha esdevingut una festa de referència a Catalunya pel que fa a la seva temàtica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: